Mobiliteit op maat met assistentie

24/7 professioneel en betrouwbaar team

Vehicle for transporting people with disabilities parked next to cargoboats

UW VERTROUWDE PARTNER VOOR AL UW MOBILITEITS EN ASSISTENTIE AANVRAGEN

MEDISCHE AFSPRAKEN

ZIEKENHUIS EN DAGCENTRA

Treinstations Havens en luchthavens

Alle vrijetijdsafspraken

Hulp voor alle Europese bestemmingen

CLUBS, CONCERTEN, FESTIVALS

OVER ONS

MdF Mobility C.A. Biedt Mobiliteitsoplossingen voor Iedereen

MdF Mobility C.A., een Oostenrijks-Belgisch transport- en assistentiebedrijf, heeft sinds de oprichting in 2018 grote vooruitgang geboekt.

Gevestigd in België, is het primaire doel van het bedrijf om een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve mobiliteitsassistentie te bieden aan mensen uit alle lagen van de bevolking, inclusief personen met verminderde mobiliteit.
Met een onwrikbare toewijding aan klanttevredenheid is MdF Mobility C.A. een vertrouwde naam geworden in de branche.

Uitbreiding van Mogelijkheden

Vanaf het begin heeft MdF Mobility C.A. zich toegelegd op het uitbreiden van haar diensten om te voldoen aan de diverse behoeften van haar klanten.

Het bedrijf biedt een breed scala aan ondersteuningsopties, waaronder rolstoel- en mobiliteitstransport, internationale opdrachten over lange afstanden, medische transfers, begeleide vakanties en residentiële transfers.

Deze allesomvattende aanpak zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op MdF Mobility C.A. voor al hun mobiliteitsbehoeften, ongeacht de afstand of het doel van hun reis.

Gepassioneerd Team

Wat MdF Mobility C.A. onderscheidt, is het gepassioneerde team van professionals dat gedreven wordt door het doel om mensen met beperkte mobiliteit meer vrijheid en onafhankelijkheid te bieden bij het reizen.

De vriendelijke, ervaren en professionele medewerkers van het bedrijf begrijpen de unieke uitdagingen waar hun klanten mee te maken hebben en zijn toegewijd om gepersonaliseerde assistentie te bieden aan elke individuele klant.

Of het nu gaat om het regelen van transportlogistiek, het waarborgen van comfort en veiligheid tijdens de reis, of het bieden van 24/7 ondersteuning, het team van MdF Mobility C.A. gaat boven verwachting om klanten tevreden te stellen.

Op Maat Gemaakte Assistentie

Bij MdF Mobility C.A. ligt de nadruk op het afstemmen van de ondersteuning op de specifieke behoeften van elke klant.

Het bedrijf neemt de tijd om de vereisten, voorkeuren en beperkingen van haar klanten te begrijpen, omdat zij erkent dat geen twee individuen hetzelfde zijn.
Deze individuele benadering stelt MdF Mobility C.A. in staat om een op maat gemaakte ervaring te bieden die aansluit bij de unieke mobiliteitsbehoeften van elke persoon.
Met hun assistentie kunnen klanten de uitdagingen van reizen met beperkte mobiliteit overwinnen en de vrijheid krijgen om nieuwe horizonten te verkennen.
MdF Mobility C.A. heeft zich gevestigd als een toonaangevend transport- en assistentiebedrijf dat uitstekende mobiliteitsdiensten levert aan een breed scala aan klanten.

AANBOD?

Bij MdF Mobility C.A. zijn we trots op het bieden van hoogwaardige en gepersonaliseerde transportoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten. We zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met fysieke en mentale beperkingen, visuele beperkingen en beperkte mobiliteit. Ons toegewijde team staat 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat iedereen de ondersteuning krijgt die ze nodig hebben.

Onze diensten zijn ontworpen om mobiliteit en onafhankelijkheid te bevorderen. We bieden een breed scala aan transportopties, waaronder rolstoeltoegankelijke voertuigen, medische transfers, ondersteuning bij medische afspraken en dagcentra, vervoer naar treinstations en luchthavens, evenals ondersteuning bij vrijetijdsactiviteiten en sociale evenementen.

Bij MdF Mobility C.A. kunt u professionele en begripvolle ondersteuning verwachten van ons ervaren team. Onze chauffeurs zijn getraind om hoffelijke en betrouwbare service te bieden, waarbij uw comfort en veiligheid tijdens de reis voorop staan. We begrijpen de uitdagingen waarmee mensen met beperkingen of beperkte mobiliteit te maken hebben, en we streven ernaar om uw reiservaring zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Wij geloven dat iedereen gelijke toegang tot transportdiensten verdient, en ons doel is om mensen in staat te stellen hun leven ten volle te leven. Door te kiezen voor MdF Mobility C.A.kunt u met een gerust hart weten dat u hoogwaardige ondersteuning op maat ontvangt die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Om meer te weten te komen over de diensten en ondersteuning die we bieden, raden we u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om uw wensen te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over uw transportbehoeften. Ervaar het verschil van onze persoonlijke en betrouwbare transportoplossingen bij MdF Mobility C.A.

MEDISCHE AFSPRAKEN

ZIEKENHUIZEN EN DAGCENTRA

VERVOER NAAR TREINSTATIONS, HAVENS EN LUCHTHAVENS

Alle vrijetijdsafspraken

ALLE EUROPESE BESTEMMINGEN

PRIVÉFEESTJES, CONCERTEN, FESTIVALS

RESERVEREN?

RESERVATIES

A service must be booked at least 48 hours (2 days) in advance. This can be done by telephone at 015/79 34 22 or via email at bo*****@md*********.be If the line is busy or remains unanswered, you can leave a message and we will call you back as soon as possible. If you book less than 48 hours in advance, an administrative fee of €8 will be charged automatically.

BESCHIKBAARHEID

Bij MdF Mobility C.A. staat onze transportdienst elke dag tot uw beschikking, rekening houdend met onze bezetting. U kunt ook op ons rekenen op zondagen en feestdagen. In de zeldzame gevallen waarin we u niet direct kunnen helpen, met name bij specifiek rolstoelvervoer, werken we samen met het mobiliteitscentrum.

Deze samenwerking stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat de door u gevraagde reis toch kan plaatsvinden, met de nodige ondersteuning en toegankelijkheid. Contact: MAV Vlaams-Brabant – Antwerpen – Oost-Vlaanderen

ONZE DOELGROEP

Onze doelgroep bestaat uit individuen van alle leeftijden, zowel jongeren als ouderen. We bieden diensten aan een diverse groep mensen met uiteenlopende mobiliteitsbehoeften. Specifiek richten onze diensten zich op:

  • Mensen met een rollator, waarbij we ondersteuning en vervoer bieden om hun mobiliteit en gemak te waarborgen.
  • Rolstoelgebruikers, of ze nu afhankelijk zijn van een handmatige of elektrische rolstoel, kunnen rekenen op ons voor betrouwbaar en toegankelijk vervoer. We bieden ook ondersteuning aan individuen die gebruikmaken van scooters voor hun mobiliteitsbehoeften.
  • We breiden onze diensten uit naar mensen die blind of visueel beperkt zijn, waarbij we hen voorzien van de nodige ondersteuning en begeleiding om veilige en comfortabele vervoerservaringen te garanderen.

Bij MdF Mobility C.A. hebben we inclusiviteit hoog in het vaandel staan en streven we ernaar om te voldoen aan de diverse mobiliteitsbehoeften van onze doelgroep. Ons team is toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde assistentie en betrouwbare vervoersdiensten om de mobiliteit en onafhankelijkheid van iedereen die we bedienen te verbeteren.

ASSISTENT / BEGELEIDING

Bij rolstoelvervoer mag 1 begeleider gratis mee. We begrijpen het belang van een begeleider voor ondersteuning en assistentie tijdens de reis. Meld dit alstublieft vooraf, zodat we de nodige regelingen kunnen treffen.

In gevallen waarin er meer dan één extra persoon of begeleider is die de passagier vergezelt, worden extra plaatsen in rekening gebracht tegen het standaard transporttarief. Op deze manier kunnen we de juiste ruimte en middelen toewijzen om iedereen comfortabel te kunnen accommoderen.

We streven ernaar om inclusieve en toegankelijke vervoersoplossingen te bieden voor onze passagiers en hun begeleiders. Als u specifieke vereisten heeft of vragen heeft over de facilitering van extra personen, neem dan gerust contact met ons op.
 Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen en een vlotte en aangename reiservaring te garanderen.

Voor passagiers die de assistentie van een hulphond nodig hebben, begrijpen we het belang van hun aanwezigheid tijdens de reis. Hulphonden zijn welkom om hun eigenaars gratis te vergezellen. We vragen u vriendelijk om ons vooraf op de hoogte te stellen als u wordt vergezeld door een hulphond, zodat we de nodige regelingen kunnen treffen om een comfortabele en veilige reiservaring te garanderen.

Bij MdF Mobility C.A. streven we ernaar om inclusieve en toegankelijke vervoersoplossingen te bieden voor alle individuen, inclusief degenen die afhankelijk zijn van hulphonden voor assistentie. We hechten waarde aan het welzijn en de zelfstandigheid van onze passagiers en zijn toegewijd om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Als u nog verdere vragen heeft of meer informatie nodig heeft over het vervoer van hulphonden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u en uw hulphond een prettige reis hebben.

WACHTTIJDEN ?

Onze assistenten zijn flexibel en kunnen wachttijden voor of tijdens een rit accommoderen. Houd er echter rekening mee dat er een wachttarief wordt toegepast per begonnen kwartier.

De eerste 15 minuten wachttijd worden niet in rekening gebracht. Het is belangrijk om eventuele verwachte wachttijd vooraf te communiceren bij het boeken van een transportdienst.

ANNULEREN ?

U heeft de mogelijkheid om uw boeking kosteloos te annuleren tot 48 uur voor de geplande dienst. Houd er rekening mee dat last-minute boekingen die binnen 48 uur voor de reis worden gemaakt, niet in aanmerking komen voor dit annuleringsbeleid.

If you cancel your booking within 48 hours before the scheduled time, a cancellation fee of 50% of the total amount will be charged. If canceled less than 8 hours before the scheduled time or if you do not show up, the full amount of the service will be charged.

Zorg er alstublieft voor dat u ons zo snel mogelijk op de hoogte stelt als u uw boeking wilt annuleren om onnodige kosten te voorkomen.

BETALINGEN ?

Betaling dient te geschieden via bankoverschrijving met een betalingstermijn van 14 kalenderdagen.

Bij het niet voldoen van de betaling of bij een te late betaling van de factuur worden administratiekosten in rekening gebracht. In sommige gevallen is contante betaling rechtstreeks aan de assistent mogelijk.

TARIEVEN ?

Voor gedetailleerde informatie over onze prijzen nodigen wij u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en alle benodigde informatie te verstrekken met betrekking tot onze prijzen.

Of u nu de voorkeur geeft aan telefonisch contact of per e-mail, wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u nauwkeurige prijsinformatie te geven die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek de concurrerende prijzen die wij bieden voor onze diensten.

Extra diensten?

We staan klaar om te helpen bij consultaties, boodschappen en nog veel meer!

 

Bij MdF Mobility C.A. begrijpen we dat mobiliteit verder gaat dan alleen van punt A naar punt B komen. Daarom bieden we een scala aan aanvullende diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw leven gemakkelijker te maken.

 

Of u nu hulp nodig heeft bij consultaties, zoals medische afspraken of vergaderingen, of ondersteuning nodig heeft bij het plannen van uw drukke schema, boodschappen doen, enzovoort, wij staan voor u klaar. Ons toegewijde team staat klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden, zodat u belangrijke afspraken kunt bijwonen of uw taken moeiteloos kunt voltooien.

 

Onze betrouwbare en professionele assistenten zullen u begeleiden tijdens uw consultaties/afspraken, de nodige hulp bieden en ervoor zorgen dat u zich comfortabel en veilig voelt. Ze kunnen u ook helpen bij het doen van boodschappen, u begeleiden in winkels, tassen dragen en uw ervaring gemakkelijker maken.

 

Bij MdF Mobility C.A. geloven we in het doen van een stapje extra om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als u behoefte heeft aan extra diensten naast transport, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om aan uw verzoeken te voldoen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen met consultaties, privéafspraken en andere reizen die u nodig heeft. Wij staan klaar om u betrouwbare en persoonlijke ondersteuning te bieden, elke stap van de weg.

REIS-/VAKANTIEBIJSTAND NAAR ALLE EUROPESE BESTEMMINGEN

MDF Mobiliteit C.A. heeft een toegewijd team dat iedereen de nodige reisbijstand biedt, ook mensen met fysieke en mentale beperkingen.

Ons vakantieondersteuningsprogramma is bedoeld om mensen te helpen die hulp nodig hebben bij het plannen, organiseren en coördineren van hun reizen, en om hulp te bieden tijdens de reis.

We kunnen helpen met vervoer, accommodatie, visa, paspoorten en andere documentatie, en bieden ook toegang tot lokale attracties en activiteiten op verschillende bestemmingen, waaronder Tenerife, Madrid, Barcelona, Salamanca, Lissabon, Algarve, Bregenz, Amsterdam, Rotterdam, Parijs , Wenen, Londen...

Als u hulp nodig heeft bij uw reisplannen, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen ondersteunen.

Getuigenis

Een echte aanrader als je aangepast vervoer nodig hebt! Zeer lieve en vriendelijke chauffeur, rijdt voorzichtig en een gezellige wagen om in vervoert te worden. Prijs/kwaliteit is super en makkelijk om op elk moment een rit te reserveren!

Kimberly Menu

Zeer goede service, perfecte assistentie en beschikbaar als dat nodig is. Ik raad het ten zeerste aan.

Karim Sharaf

The company provides very efficient services with very friendly staffs! Thanx MDF Mobility!!! Highly recommended!

Han Yu MA

BOEK NU

Om een reservering te maken, vragen wij u vriendelijk om uw service minimaal 48 uur (2 dagen) van tevoren te reserveren.

Deze voorafgaande kennisgeving is van essentieel belang om een soepele werking van ons systeem te waarborgen en efficiënte reacties te kunnen bieden.

You can make a reservation by calling us at 0477/926808 or by sending an e-mail to bo*****@md*********.be.

Als u een bezette telefoonlijn tegenkomt of als er niet wordt opgenomen, laat dan alstublieft een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Houd er rekening mee dat als u een reservering maakt met minder dan 48 uur van tevoren, er automatisch een administratieve vergoeding van €8 in rekening wordt gebracht.

CONTACTEER ONS

Wij stellen uw vragen zeer op prijs en helpen u graag op elke mogelijke manier. Als er iets is dat we hier niet hebben behandeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om uw behoeften uitgebreid te bespreken en de benodigde ondersteuning te bieden.

MdF Mobility C.A.
Weverstraat 42,
1840 Londerzeel Belgium

BTW: BE 0797.833.413

CONTACT FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Email
Onderwerp

MdF Mobility C.A.

Weverstraat 42,
1840 Londerzeel Belgium

nl_NLNederlands